Στον σχολιασμό των αποτελεσμάτων των βουλευτικών εκλογών στη Γαλλία προχώρησε πριν από λίγη ώρα, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.
Ειδικότερα, ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε:
«Μια μεγάλη νίκη για τη Γαλλία και την Ευρώπη.
Μια μεγάλη νίκη για τη Δημοκρατία.
Με την αθρόα συμμετοχή του στις κάλπες, ο λαός της Γαλλίας ύψωσε τείχη στην ακροδεξιά, τον ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία και περιφρούρησε τις διαχρονικές αρχές της Γαλλικής Δημοκρατίας: την Ελευθερία, την Ισότητα και την Αδελφοσύνη»
Διαβάστε επίσης:
Εντουάρ Φιλίπ: Χρειαζόμαστε πολιτική συναίνεσης για να μην οδηγηθούμε στην αβεβαιότητα
Μαρίν Λεπέν: Η νίκη μας απλώς καθυστέρησε
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Politico: Το Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ συνεδριάζει στην Κύπρο για να επαναπροσδιορίσει τη στρατηγική του
- Πετρέλαιο: Σε συνθήκη Contago το Brent, υποχώρησε στα 73 δολάρια/βαρέλι
- Επιχείρηση του ελληνικού FBI στη Μύκονο: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα ναρκωτικών – Τουλάχιστον 5 συλλήψεις
- Γιάννης Στουρνάρας: Ορκίστηκε για νέα θητεία στην Τράπεζα της Ελλάδος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.