ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για την έναρξη μίας περιόδου μεγάλης αβεβαιότητας μίλησε ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας και επικεφαλής του κόμματος Horizons υπό τον Εμανουέλ Μακρόν, Εντουάρ Φιλίπ, ο οποίος ζήτησε να υπάρξει πνεύμα συνεννόησης για να αποφευχθεί το πολιτικό χάος.
«Υπάρχει μια συντριπτική πλειονότητα Γάλλων που δεν θέλει να δώσει την εξουσία στην Εθνική Συσπείρωση κι είμαι ευτυχής γι’ αυτό» τόνισε.
«Ούτε το Νέο Λαϊκό Μέτωπο έχει την πλειοψηφία για να κυβερνήσει. Το Νέο Λαϊκό Μέτωπο δεν μπορεί να κυβερνήσει μόνο του. Κανένα μπλοκ δεν έχει επαρκή πλειοψηφία για να κυβερνήσει. Η διάλυση της Εθνοσυνέλευσης θα οδηγήσει σε μεγάλη αβεβαιότητα» πρόσθεσε.
«Οι κεντρικές πολιτικές δυνάμεις πρέπει να προωθήσουν μια συμφωνία σταθερότητας» προειδοποίησε δε.
Διαβάστε επίσης:
Λεπέν: Η νίκη μας απλώς καθυστέρησε
Γκαμπριέλ Ατάλ: Ανακοίνωσε ότι θα υποβάλει την παραίτησή του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αύξηση 11,7% στις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στα ελληνικά λιμάνια το 2025
- Τραμπ: Πολύ κοντά να πετύχουμε τους στόχους, εξετάζουμε να αποκλιμακώσουμε τις στρατιωτικές επιχειρήσεις
- Scope Ratings: Διατήρησε το BBB της Ελλάδας με θετικές προοπτικές
- Τραμπ: Καμία εκεχειρία όταν κυριολεκτικά ισοπεδώνεις την άλλη πλευρά – Θα επανεξετάσουμε την παρουσία μας στην Ισπανία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.