ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή σε βάρος της συντρόφου του άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του δημοσιογράφου της ΕΡΤ.
Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Μονομελές Αυτόφωρο.
Παράλληλα η Εισαγγελία θα διενεργήσει έρευνα για άλλες καταγγελλόμενες πράξεις του δημοσιογράφου, που δεν εμπίπτουν στην αυτόφωρη διαδικασία και αφορούν την εν διαστάσει σύζυγο του και την νυν σύντροφο του.
Διαβάστε επίσης:
Δίκη Folli Follie: Tι ελαφρυντικά αποφάσισε η έδρα για την οικογένεια Κουτσολιούτσου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Q&R: Αυξημένα καθαρά κέρδη και ταμειακά διαθέσιμα – Στο πλάνο νέες στρατηγικές επενδύσεις
- Cenergy: Πώς η Capital απογείωσε τη μετοχή σε εντυπωσιακές επιδόσεις
- Τσίπρας και Ανδρουλάκης: Ο ένας απολογείται χωρίς να το λέει, ο άλλος φωνάζει για να ακουστεί
- Σάκκαρη, το πρόσωπο της επιστροφής: Η Αθήνα ξανά στο WTA Tour μετά από 35 χρόνια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.