ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αθωώθηκε ο σύζυγος της γνωστής δημοσιογράφου για ενδοοικογενειακή βία – «Θα το δουλέψουμε με κάποιον ειδικό σύμβουλο»
Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή σε βάρος της συντρόφου του άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του δημοσιογράφου της ΕΡΤ.
Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Μονομελές Αυτόφωρο.
Παράλληλα η Εισαγγελία θα διενεργήσει έρευνα για άλλες καταγγελλόμενες πράξεις του δημοσιογράφου, που δεν εμπίπτουν στην αυτόφωρη διαδικασία και αφορούν την εν διαστάσει σύζυγο του και την νυν σύντροφο του.
Διαβάστε επίσης:
Δίκη Folli Follie: Tι ελαφρυντικά αποφάσισε η έδρα για την οικογένεια Κουτσολιούτσου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η γκρίζα ζώνη της παραϊατρικής: 3 στους 10 ψάχνουν εναλλακτικές θεραπείες – Από τον κβαντικό βιοσυντονισμό στην πλύση εντέρου
- Γιαννακόπουλος και Αγγελόπουλοι στο ίδιο τραπέζι για το μεγάλο σχέδιο της EuroLeague
- Οι «σωματοφύλακες» του Αντώνη Σαμαρά, τα ονόματα που «κλειδώνουν» και τα πρόσωπα από την Κεντροαριστερά
- Premier League: Τα πιο… δύσοσμα γήπεδα και η πρωτιά του «Έμιρεϊτς»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.