Απεργία την Τετάρτη στο avgi.gr αποφασίστηκε να προκηρύξει η ΕΣΗΕΑ, κατά τη γενική συνέλευση των εργαζόμενων .
Οι εργαζόμενοι με ψήφισμα που συνέταξαν ζητούν την αναστολή του «λουκέτου», διασφάλιση των θέσεων εργασίας και καταβολή δεδουλευμένων (είναι περι τους τρείς μήνες «μέσα»), ενώ την Τετάρτη θα συγκεντρωθούν έξω από το κτίριο του ΣΥΡΙΖΑ.
Διαβάστε επίσης
O Κασσελάκης κλείνει το ημερήσιο φύλλο της Αυγής-Η ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου
ΕΣΗΕΑ για το κλείσιμο της «Αυγής»: Ξαφνικός θάνατος, αποφασίστηκε χωρίς σχεδιασμό
Βουλή: Υπερ της παράτασης έως το 2039 της σύμβασης με την Energean για τον Πρίνο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωαγορές: Στο κόκκινο με πρωταγωνιστή των απωλειών τις τεχνολογικές μετοχές
- Ιταλία: Περιορισμένες οι υβριδικές επιθέσεις κατά εμπορικών επιχειρήσεων στη χώρα, λέει η κυβέρνηση της Ρώμης
- Μερτς σε Ζελένσκι: Ακλόνητη η στήριξη του Βερολίνου στην Ουκρανία
- ΗΠΑ-ενδιάμεσες εκλογές: Ο Τραμπ υπεραμύνεται των πεπραγμένων του στο μεταναστευτκό, στον πόλεμο στο Ιράν, στο μέτωπο του πληθωρισμού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.