ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε κέντρα φιλοξενίας θα διαμείνουν όσοι από τους κατοίκους των περιοχών που απομακρύνθηκαν λόγω της πυρκαγιάς στην Ηλεία.
Συγκεκριμένα με απόφαση του Δημάρχου Πύργου κ. Στάθη Καννή δόθηκε εντολή προληπτικής απομάκρυνσης του πληθυσμού που βρίσκονται στους οικισμούς Αλεποχωρίου, Χανακίων, Σκουροχωρίου, Μυρτιάς, Αγίου Ηλία και Σκαφιδιάς προς Πύργο, για λόγους προστασίας της ζωής και της υγείας των ατόμων που βρίσκονται σε αυτές από την εκδήλωση της πολύ επικίνδυνης δασικής πυρκαγιάς.
Ο Δήμος ενημερώνει τους κατοίκους των συγκεκριμένων περιοχών ότι λειτουργούν κέντρα φιλοξενίας στο θεματικό Πάρκο Ξυστρή και στο Αθλητικό Κέντρο της Αγίας Βαρβάρας.
Παράλληλα όπως έγινε γνωστό αναβάλλεται κάθε προγραμματισμένη εκδήλωση του Δήμου Πύργου.
Διαβάστε επίσης
Πυρκαγιά Αλποχώρι: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη νέα εθνική οδό Πατρών – Πύργου
Μήνυμα του 112 για απομάκρυνση των κατοίκων των περιοχών Σκαφιδιά και Άγιος Ηλίας Ηλείας
Πυρκαγιές σε όλη τη χώρα – Σε Ηλεία, Αχαΐα και Αργολίδα τα μεγαλύτερα προβλήματα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- 9 συλλήψεις στον Ασπρόπυργο για ρευματοκλοπές – Αποξηλώθηκαν καλώδια μήκους 1.010 μέτρων
- Πετρέλαιο: Πού οφείλεται το «ρόλερ κόστερ» στις τιμές – Οι αστάθμητοι παράγοντες και οι ακραία ένταση
- Πλεύρης: Αυστηρότερες κυρώσεις για διακινητές και όσους δεν δικαιούνται άσυλο
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος για Αταμάν: «Αν δεν ταιριάζαμε, δεν θα συμπεθεριάζαμε» (βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.