ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πτώση σημείωσαν οι ευρωπαϊκές μετοχές σήμερα στο ξεκίνημα των συναλλαγών, με τις μετοχές τεχνολογίας να καταγράφουν τις μεγαλύτερες απώλειες.
Ο πανευρωπαϊκός δείκτης STOXX 600 σημείωσε πτώση 0,2% στις 10:15 ώρα Ελλάδας, με τον υποδείκτη τεχνολογίας να υποχωρεί 0,6% ύστερα από άνοδο σχεδόν 2% κατά την προηγούμενη συνεδρίαση.
Ο ευρωπαϊκός δείκτης αναφοράς οδεύει προς μέτρια κέρδη σε εβδομαδιαία βάση, ύστερα από πτώση άνω του 2% την περασμένη εβδομάδα όταν στις αγορές δημιουργήθηκε αναταραχή μετά τις πρόωρες βουλευτικές εκλογές που προκήρυξε ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν.
Διαβάστε επίσης
Alpha Bank: Διαψεύδει ότι διαπραγματεύεται για την απόκτηση της Τράπεζας Κύπρου
Ποιοι θα πάρουν το κοινωνικό μέρισμα από τα υπερκέρδη των διυλιστηρίων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Να αποδεσμευθεί άμεσα το 50% των ιρανικών περιουσιακών στοιχείων στο εξωτερικό
- Πλεύρης από Λουξεμβούργο: Πρότεινε να περιοριστεί το καθεστώς προστασίας για μετανάστες σε στρατεύσιμη ηλικία
- Πράσινο φως της Επιτροπής Ανταγωνισμού στη συμφωνία MSC–Sinokor Maritime
- Χεζμπολάχ: Απορρίπτει το σχέδιο κατάπαυσης του πυρός που συμφώνησαν Ισραήλ και Λίβανος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.