ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκαν σύμφωνα με την Πυροσβεστική οι πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σήμερα στην Αττική και συγκεκριμένα στις περιοχές Πάτημα Ασπροπύργου, Σχιστό Κορυδαλλού και Μενίδι.
Η πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο ξέσπασε γύρω στις 11.30 το πρωί σε χαμηλή και για την κατάσβεση της επιχείρησαν 35 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 10 οχήματα καθώς και υδροφόρες ΟΤΑ ενώ από αέρος συνέδραμαν 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.
Στην πυρκαγιά στο Κόκκινο Μύλο στο Μενίδι επιχείρησαν 24 πυροσβέστες με 9 οχήματα, 1 ομάδα ΜΕΤΠΕ και από αέρος 2 ελικόπτερα ενώ όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική υπέστη ζημιές ένα σπίτι καθώς και περίβολος χώρος επιχειρήσεων.
Η πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στο Σχιστό Κορυδαλλού εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί και για την κατάσβεση της επιχείρησαν 30 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων της 1ης ΕΜΟΔΕ, επτά οχήματα και δύο ελικόπτερα καθώς και υδροφόρες ΟΤΑ.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Συνελήφθη άτομο για τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη – Πρόστιμο 3.300 ευρώ, οδηγείται στον Εισαγγελέα
Νέα Μάκρη: Η φωτιά στην περιοχή Ζούγκλα βρίσκεται υπό έλεγχο (upd)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τesla: Σήμερα η απόφαση για τα $878 δισ. του Έλον Μασκ – Τα θέματα της συνεδρίασης
- Reuters: Ο αμερικανικός στρατός θα αναπτύξει δυνάμεις στην αεροπορική βάση της Δαμασκού
- Άγριος καβγάς Γιαννούλη-Παππά: Είσαι σαλτιμπάγκος – Εσείς παρακαλάγατε στα 4 τον Τσίπρα να σας πάρει στο κόμμα
- ΙΟΒΕ: Οι προτάσεις της ΕΕΝΕ μπορούν να φέρουν 1,6 δισ. ευρώ στο ΑΕΠ και 17.000 νέες θέσεις εργασίας