ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επικοινωνία Μητσοτάκη με Αρχιεπίσκοπο Σινά: Ιστορικής σημασίας η συμφωνία με την Αίγυπτο για τη Μονή
«Ο κ. Μητσοτάκης, παρόλο που υπάρχει 3 δισ. ευρώ υπερπλεόνασμα αντί για τον στόχο των 800 εκατ. ευρώ, έδωσε εντολή στον κ. Θεοδωρικάκο να συνεχίσει στα βήματα του κ. Σκρέκα», αναφέρει ο Νίκος Παππάς σε δήλωση του σχετικά με την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο υπουργείο Ανάπτυξης.
«Δεν καταπολεμά την ακρίβεια. Την οργανώνει και την αξιοποιεί», σχολιάζει ο τομεάρχης Οικονομίας και Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.
Διαβάστε επίσης:
Eurobank: Περιοδεία της διοίκησης στη Θεσσαλία – Στη Λάρισα το νέο Future Branch
ΣΥΡΙΖΑ: Ο ‘παντελονάτος’ κ. Κούγιας επανέρχεται αμετανόητος στο ομοφοβικό του παραλήρημα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Cenergy, Motor Oil, HelleniQ Energy, Titan: Πού βλέπουν άνοδο έως 36% οι αναλυτές
- Δυναμική είσοδος της Eurobank στο embedded finance με την βοήθεια της Simplie
- Οι «χρυσές» σαλάτες: Γιατί επενδύουν εκατομμύρια Σκλαβενίτης, Παπακωνσταντίνου, Βεζύρογλου και Elikonos
- Έλληνες εφοπλιστές: Χρυσές πωλήσεις και μεγάλες υπεραξίες στα τάνκερ Suezmax – Οι πρωταγωνιστές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.