Εντοπισμός σορού γυναίκας αγνώστων λοιπών στοιχείων στη Γλυφάδα
Τις μεσημβρινές ώρες χθες ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Σαρωνικού, ότι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της μία γυναίκα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, από την θαλάσσια περιοχή πλησίον βραχώδες σημείου της μαρίνας του Αγίου Κοσμά.
Στο σημείο μετέβησαν ναυαγοσώστες που περισυνέλεξαν τη γυναίκα και τη μετέφεραν με ναυαγοσωστική λέμβο στην 4η μαρίνα της Γλυφάδας. Στη συνέχεια, παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο ¨ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ¨ της Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Πρόκειται για σορό γυναίκας ηλικίας 35-40 ετών περίπου.
Από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής.
Διαβάστε επίσης
Νεκρός ναυτικός από τις Φιλιππίνες μετά την επίθεση των Χούθι εναντίον ελληνόκτητου πλοίου
Καιρός: Μελτέμια και ζέστη -Στους 38 βαθμούς ο υδράργυρος
Τσέτη – Θεοδωρόπουλος: Τι θα πουν στις ομιλίες τους πριν από την ψηφοφορία στον ΣΕΒ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στο Συμβούλιο Υπουργών Περιβάλλοντος στο Λουξεμβούργο ο Παπασταύρου – Στην ατζέντα μέτρα για την αυτοκινητοβιομηχανία
- Ράλι ξανά στην Ασία μετά τα θεαματικά κέρδη της Micron – Άλμα για τον Kospi στο 7%, έφτασε σχεδόν τα 72 δολάρια το Brent
- Η Αθηνά Ωνάση απέσυρε το όνομά της από το τουρνουά ιππασίας στο Σεν Τροπέ μετά από 19 χρόνια
- Βολική ισοπαλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.