Καθηλωτικές εξελίξεις έρχονται απόψε στο Ναυάγιο. Οι μάσκες πέφτουν… Ο Ιπποκράτης και ο Πέτρος πιάνονται στα χέρια. Η Ειρήνη βρίσκεται κλειδωμένη στο δωμάτιο και ανήμπορη να αντιδράσει.
Ακόμα, ο Πέτρος ζητάει από τον Ιπποκράτη να παραδεχθεί τα εγκλήματά του, την ίδια ώρα που το Λιμενικό βρίσκει στη θάλασσα το πτώμα της Ευγενίας. Η κατάθεση του Βασίλη συνταράσσει το δικαστήριο. Η Λίνα βλέπει όλους τους φίλους της να της γυρνούν την πλάτη εξαιτίας της κατάθεσής της.
Το τελειωτικό χτύπημα, όμως, έρχεται από την αδελφή της: η Βάσω της αποκαλύπτει την αλήθεια για τον πατέρα τους. Ο Δημήτρης απελπισμένος στρέφεται στη μόνη κόρη που του έχει απομείνει, τη Θοδώρα.
Η Αλίκη δηλώνει στους ναυαγούς ότι είναι αποφασισμένη να καταθέσει, αλλά ο Παντελίδης κρύβει έναν άσο στο μανίκι του. Η Στέλλα ζητάει από τον Σάββα να βοηθήσει την Ειρήνη να βρει το μωρό της και να το πάρει πίσω. Η Δήμητρα καταλαβαίνει τι είναι θαμμένο κάτω από τις τριανταφυλλιές. Το τέλος του Ιπποκράτη πλησιάζει.
Δείτε το trailer:
Διαβάστε επίσης:
Η τηλεοπτική ζωή που δεν έζησαν: Κρατάει χρόνια το σήριαλ των ματαιωμένων σειρών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.