ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αναστάτωση προκλήθηκε νωρίτερα το μεσημέρι της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αττάλειας, όταν ένα ΙΧ μάρκας smart τυλίχτηκε στις φλόγες.
Η φωτιά σημειώθηκε όταν η οδηγός του αυτοκινήτου έβαλε μπρος τη μηχανή με τους καπνούς να δημιουργούν αποπνικτική ατμόσφαιρα και συνεχείς εκρήξεις.
Η οδηγός του αυτοκινήτου ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.
Όπως φαίνεται σε βίντεο που εξασφάλισε το Mononews.gr, η φωτιά πήρε έκταση και κινδύνεψε να επεκταθεί σε περίπτερο και τράπεζα που βρίσκοντας πλησίον του.
Στο σημείο βρίσκονται δύο οχήματα της πυροσβεστικής και ομάδα ΔΙΑΣ. Ο δρόμος έχει γεμίσει λάδια, ενώ η άνοδος προς της Ελευθερίου Βενιζέλου είναι κλειστή.
Πριν από λίγη ώρα άνοιξε και η άνοδος στο ΤΡΑΜ.
Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
Euroxx Χρηματιστηριακή για Lamda Development: Η αξία είναι στα 10 ευρώ ανά μετοχή
Eurobank: Μεταφορά Σύνταξης με ένα Κλικ – Νέα προνόμια σε προϊόντα & υπηρεσίες
Θεσσαλονίκη: Έπεισαν 55χρονη να επενδύσει σε κρυπτονομίσματα – Της πήραν 100.000 ευρώ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επ. Κεφαλαιαγοράς: «Πράσινο» φως στο Ενημερωτικό και στο Πληροφοριακό της Metlen
- Ραντοσλάβ Σικόρσκι (Πολωνός ΥΠΕΞ): Υποστηρίζει μια κούρσα εξοπλισμών που θα επιτάχυνε την πτώση του Πούτιν
- Χρίστος Δήμας: Οι υποδομές που γίνονται σήμερα θέτουν τα θεμέλια για μια Ελλάδα πιο «ανθεκτική, πιο «έξυπνη» και πιο «πράσινη»
- Ευρωαγορές: Κλείσιμο με θετικό πρόσημο μετά την αύξηση του στόχου δαπανών του ΝΑΤΟ
