ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα συνεργεία της Intrakat εργάζονται πυρετωδώς για να δοθεί η εθνική στην κυκλοφορία το συντομότερο δυνατόν
Σε συνέχεια της καταστροφικής φωτιάς σε βυτιοφόρο όχημα, που προκάλεσε σημαντικές ζημιές σε γέφυρα της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στα δύο ρεύματα, η Intrakat ανταποκρίθηκε άμεσα σε επείγουσα έκκληση του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών για την αντιμετώπιση του προβλήματος.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, η εταιρεία μετακίνησε εξειδικευμένα συνεργεία και μηχανήματα έργου στο σημείο και από τις 05.30 π.μ., και με την επίβλεψη και συνεργασία των μηχανικών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, έχει ξεκινήσει την κατεδάφιση της γέφυρας, η οποία κρίθηκε επικίνδυνη.
Τα συνεργεία της Intrakat εργάζονται πυρετωδώς ώστε να δοθεί η Εθνική Οδός στην κυκλοφορία το συντομότερο δυνατόν.
Διαβάστε επίσης
ΕΟ Αθηνών-Κορίνθου: Φωτιά και εκρήξεις μετά από ανατροπή βυτιοφόρου – Ελαφρά τραυματισμένος ο οδηγός
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έκτακτο επίδομα παιδιού: Έως τέλη Ιουνίου η πληρωμή των 150 ευρώ ανά τέκνο σε σχεδόν 1 εκατ. οικογένειες
- Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Δέσμευση των ΗΠΑ η υπεράσπιση της θρησκευτικής ελευθερίας
- CRM: Πώς αλλάζει η καθημερινή σχέση με το Δημόσιο
- Δημήτρης Λιγνάδης: Στο εδώλιο για τρεις κατηγορίες βιασμού ανηλίκων – Απορρίφθηκε η πρωτόδικη απαλλαγή για μία πράξη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.