ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Η Ελλάδα στηρίζει πλήρως το σχέδιο του Αμερικανού Προέδρου Μπάιντεν για κατάπαυση του πυρός, απελευθέρωση όλων των ομήρων, απρόσκοπτη ανθρωπιστική πρόσβαση, αποχώρηση των στρατιωτών των IDF και ανοικοδόμηση της Γάζας», αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών, σε ανάρτησή του στο twitter.
«Η ανθρωπιστική τραγωδία πρέπει να σταματήσει τώρα. Οι προσπάθειες της διεθνούς κοινότητας θα πρέπει να επικεντρωθούν στην προοπτική μίας διαρκούς ειρήνης στη Μέση Ανατολή», προσθέτει το υπουργείο.
Διαβάστε επίσης:
Allianz: Στη λίστα με τις «50 Most Sustainable Companies in Greece 2024»
Γαλλία – Δημοσκόπηση: Η ακροδεξιά θα λάβει στις ευρωεκλογές περίπου το 40% των ψήφων
Μανώλης Μαθιουδάκης: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φωτιά στην Εύβοια στην περιοχή Παρθένι – Μήνυμα για ετοιμότητα από το 112
- ΔΥΠΑ: Νέα Παραρτήματα ΕΠΑΣ Μαθητείας σε τέσσερις περιοχές της Ελλάδας
- Νάγκελ (ΕΚΤ): Σήμα για νέα αύξηση επιτοκίων – Περαιτέρω πιέσεις από την άνοδο του πληθωρισμού πάνω από 3%
- Καρυστιανού: Η «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» είναι μια μεγάλη οικογένεια πολιτών που απαιτεί κάθαρση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.