ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καλλιθέα: Σε κρίσιμη κατάσταση 5χρονο κορίτσι μετά από πτώση σε σιντριβάνι – Eπί 40′ της έκαναν ΚΑΡΠΑ (upd)
Δύο αδέλφια, ένας άνδρας και μία γυναίκα είναι ο τραγικός απολογισμός της πυρκαγιάς που ξέσπασε σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, επί της Ακαδημίας.
Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε τα ξημερώματα, περίπου στις 02.00, για πυρκαγιά σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου, και κατά τη διάρκεια κατάσβεσής της, οι πυροσβεστικές δυνάμεις εντόπισαν αρχικά εντός του διαμερίσματος έναν άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του (ηλικίας περίπου 50-60 ετών) και έπειτα ανέσυραν το πτώμα μιας γυναίκας.
Ο άνδρας παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και, κατά τις πρώτες πληροφορίες που γνωστοποιήθηκαν από την Πυροσβεστική, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Εντός του διαμερίσματος βρέθηκε όγκος πραγμάτων. Ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι τα δύο άτομα ήταν αδέλφια.
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, η οποία έχει τεθεί υπό έλεγχο, επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με 4 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.
Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση.
Διαβάστε επίσης:
Καιρός: Υποχωρεί η αφρικανική σκόνη – Στους 35 βαθμούς ο υδράργυρος
TEN (Νίκος Τσάκος): Πούλησε πλοίο με 38 εκατ. δολάρια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Reuters: Ο αμερικανικός στρατός προετοιμάζεται για πολυεβδομαδιαίες επιχειρήσεις κατά του Ιράν
- ΕΕ: Σχέδιο για προσιτή στέγαση με επενδύσεις, φορολογικά κίνητρα και κοινωνική κατοικία
- Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βάζει καλάθια και στις επενδύσεις! Από το ποδόσφαιρο έως τα ακίνητα
- Το ντελίριο της Ζωής, η τσαντίλα του Τσίπρα, τα ζευγάρια των «ερωτευμένων», ο κύριος Ντεγκρές και αγάπη μόνον
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.