ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το OPEN σε θέση μάχης κατά Nielsen, η βόλτα Δημητριάδη στον ΣΚΑΙ, η σύγκρουση για το Streaming, το ιταλικό στοίχημα Κυριακού, ο Λιάγκας και οι πρωτιές των καναλιών
Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου μίλησε με την Εντέν Γκολάν, την εκπρόσωπο του Ισραήλ στον τελικό της Eurovision, η οποία κατέλαβε την πέμπτη θέση στον διαγωνισμό τραγουδιού.
Η Ελβετία κέρδισε τον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού, ο οποίος επισκιάστηκε από τις αποδοκιμασίες για τη συμμετοχή του Ισραήλ και τον αποκλεισμό του Ολλανδού διαγωνιζόμενου λίγες ώρες πριν από την έναρξη του μεγάλου τελικού.
Ο Νετανιάχου είπε στην Γκολάν:
«Έντεν, τι επιτυχία και τι τιμή μας έφερες. Σε αποδοκίμασαν και εμείς φωνάξαμε: “Douze points!”».
עדן גולן – הם צעקו ״בוז״, אנחנו צעקנו ״דוז פואה״. תודה על הכבוד שהבאת לכולנו! ?? pic.twitter.com/JE5VMTO4RU
— Benjamin Netanyahu – בנימין נתניהו (@netanyahu) May 12, 2024
Διαβάστε επίσης:
Eurovision: Συγγνώμη ζητούν οι χορευτές της Μαρίνας Σάττι μετά τη δήλωση για την Τουρκία
Βραζιλία: Πάνω από 140 οι νεκροί – Έκτακτες δαπάνες 2,34 δισ. ανακοίνωσε η κυβέρνηση
Eurovision 2024: Νικήτρια η Ελβετία – Η Ελλάδα στην 11η θέση και η Κύπρος στη 15η
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.