ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έκκληση προς τους πολίτες να απέχουν από την αλόγιστη χρήση κροτίδων και βεγγαλικών τις ημέρες του Πάσχα απευθύνει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, τονίζοντας πως είναι μια πρακτική που στοιχίζει κάθε χρόνο σε ανθρώπινες ζωές, είναι υπεύθυνη για σοβαρούς τραυματισμούς και ακρωτηριασμούς ενώ προκαλεί σωρεία προβλημάτων και στα ζώα.
«Πρέπει να αποβάλλουμε μια κακή συνήθεια που σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί έθιμο αλλά αντίθετα έχει επικίνδυνες επιπτώσεις. Αυτές τις Άγιες Ημέρες ας γιορτάσουμε με ασφάλεια και σωφροσύνη, ας έχουμε υπόψη πως απαγορεύεται από το νόμο η καύση βεγγαλικών και κροτίδων, πως οι συνέπειες για ανθρώπους και ζώα είναι οδυνηρές» υπογραμμίζει σε σχετική ανακοίνωση του ο κ.Αγγελούδης.
«Να έχουμε στη σκέψη μας πως το Πάσχα είναι πολλά περισσότερα από κροτίδες, πυροτεχνήματα και βεγγαλικά» προσθέτει σχετικά ο κ. Αγγελούδης, ευχόμενος ολόψυχα σε όλους τους Θεσσαλονικείς, καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, με χαρά, με αλληλεγγύη, με ανθρωπιά και αισιοδοξία.
Διαβάστε επίσης:
Προπόνηση Tabata σε λιγότερο από 10 λεπτά
Το Grand Opening του Flagship Store της, γιόρτασε η PUMA
Σε ανοιχτή συζήτηση για την έμφυλη βία συμμετείχε ο Μ. Χρυσοχοϊδης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Metlen: Ψηλά θέτουν τον πήχη Berenberg και Pantelakis-Το «σοκ» του 2025 είναι πίσω μας
- Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών Ταξί: Νέα 24ωρη απεργία την Δευτέρα σε όλη τη χώρα
- ΕΟΔΥ: Ανανέωση των συμβάσεων ΚΟΜΥ ζητούν οι εργαζόμενοι
- Ενεργειακή ακρίβεια: Οι παρεμβάσεις που είναι προ των πυλών για καύσιμα, αγορά, παραγωγή και ακτοπλοϊκά εισιτήρια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.