Πώς να διατηρήσετε το κρέας στο ψυγείο και την κατάψυξη και πώς επηρεάζεται η γεύση και η υφή του κρέατος από την γρήγορη απόψυξη;
Η σωστή αποθήκευση του κρέατος και των πουλερικών έχει να κάνει με τη διατήρηση των ζωικών προιόντων σε ασφαλή θερμοκρασία μέχρι να είστε έτοιμοι για το μαγείρεμα ή το ψήσιμο. Όσοι αγοράζουν κρέας από το σούπερ μάρκετ, είναι πολύ σημαντικό να ακολουθείτε την ημερομηνία χρήσης στη συσκευασία. Αν προμηθεύεστε κρέας από το κρεοπωλείο, ρωτήστε τους ειδικούς του καταστήματος. Το κρέας που βρίσκεται στο ψυγείο πρέπει να διατηρείται σε θερμοκρασία 4℃ ή χαμηλότερη και το κατεψυγμένο κρέας πρέπει να διατηρείται σε θερμοκρασία -17℃ ή χαμηλότερη.
Διαβάστε περισσότερα στο healthstories.gr
Διαβάστε επίσης:
ΕΕ-Εκλογές: Η Κομισιόν ξεκινά έρευνα κατά του Facebook και του Instagram
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Da Paolino: Η εκπληκτική ιστορία του λεμονόκηπου που πήγαινε ο Νιάρχος – Εκεί που Γιάννης και Δήμητρα Κούστα θα βαφτίσουν το γιο τους
- Ελληνικό: Ρήτρες ως 5 εκατ. ευρώ θα πληρώσει η Lamda Development αν καθυστερήσει ο Riviera Tower
- Morgan Stanley και J.P. Morgan για Metlen: Η μεταφορά στο Λονδίνο δίνει ώθηση στη μετοχή
- Ο πόλεμος Δένδια – Άδωνι και ο peacemaker, ο χαμός στη Βουλή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, γιατί ο Κακλαμάνης αποθέωσε Στουρνάρα και γιατί πέφτουν τα τουρκικά drones
