ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη διάψευση δημοσιεύματος για συζητήσεις περί της σύναψης συνεργασίας με τον όμιλο του επιχειρηματία Γιάννη Γρύλου προχώρησε η Attica Group.
Στην ανακοίνωσή της αναφέρει:
Κατόπιν ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (αρ. Πρωτ. 1195/ 29.04.2024) σε σχέση με δημοσίευμα του ηλεκτρονικού Τύπου, η «ATTICA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (η «Εταιρία») ανακοινώνει ότι δεν υφίσταται ούτε αποτελεί αντικείμενο διαπραγμάτευσης η «σύναψη στρατηγικής συνεργασίας με τον όμιλο του επιχειρηματία Γιάννη Γρύλου που ελέγχει την αεροπορική εταιρία SKY Express».
Περαιτέρω, ανακοινώνει, κατόπιν σχετικής ενημέρωσής της από τον βασικό της μέτοχο («STRIX Holdings L.P.»), ότι δεν υφίσταται ούτε αποτελεί αντικείμενο διαπραγμάτευσης οποιαδήποτε συμφωνία του βασικού της μετόχου με τον ανωτέρω όμιλο σε σχέση με την Εταιρία.
Διαβάστε επίσης
Ο ΤΙΤΑΝ στη λίστα των Financial Times «Europe’s Climate Leaders»
Interwood- Ξυλεμπορία: Στις 2 Μαΐου η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών από την ΑΜΚ
Σαράντης: Από 13 Μαΐου η καταβολή του μερίσματος για τη χρήση 2023
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ά. Γεωργιάδης στο Mononews: Οι νοσηλευτές η πρώτη προτεραιότητα για το 2026, τι είπε για το clawback
- Η ώρα του ΚΜ για το Σύνταγμα, τι δείχνουν τα focus του Μαξίμου, το ευχαριστώ στον Παπασταύρου, το αντάμωμα των πρώην και τι άλλαξε στα τρένα
- Τι συμβαίνει με 3Ε και RealCons, το Βατερλό και τα χάπια του Βακάκη, το placement της ΕΥΔΑΠ και o άμπαλος Σαχίνης, το deal των ΕΑΣ, οι σίγουροι του ανασχηματισμού, η ξεκούραση του Παπασταύρου, το κάλεσμα του Τσουκαρίδη και το πάρτι του Τρύφωνος
- Τι θα πει ο Μητσοτάκης στο τηλεοπτικό μήνυμα για την Συνταγματική Αναθεώρηση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.