ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ, αποχαιρετά με την σειρά του τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και εκφράζει παράλληλα τα συλλυπητήριά του, με μία φωτογραφία.
Η φωτογραφία αυτή, είναι από το 1991 και την επίσκεψη του Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου, στη νατοϊκή βάση της Σούδας, τον Ιούλιο του 1991. Εκεί, ο Αμερικανός πρόεδρος εκφωνεί λόγο με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη δίπλα του.
Still proudly displayed @NSA_SoudaBay this photo reminds us of the partnership between PM Mitsotakis & President Bush pic.twitter.com/dffsjqxArI
— George J. Tsunis (@USAmbassadorGR) May 29, 2017
Αφού στην πρώτη του ανάρτηση εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντα, στη συνέχεια, με μια δεύτερη, αναγνωρίζει την συμβολή του στο γεφύρωμα των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας – ΗΠΑ, κάτι που φάνηκε με την πρώτη επίσκεψη Έλληνα πρωθυπουργού στον Λευκό Οίκο, έπειτα από 27 χρόνια.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Η τεράστια και ιστορική συγκέντρωσή του τον Μάιο του 1985
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λίνα Μενδώνη: Για περισσότερο από έξι χρόνια ο Πολιτισμός έχει μετατραπεί σε προσοδοφόρο πρωταγωνιστή της ανάπτυξης
- Φλωρίδης: Εκτιμώ που δύο πολιτικοί αρχηγοί που τιμήθηκαν με θέση στον εξώστη, ήρθαν στη Βουλή να αντιπαρατεθούν μαζί μου
- Φλωρίδης: Η μεταρρύθμιση στην Δικαιοσύνη έχει δώσει ήδη εντυπωσιακούς ρυθμούς επιτάχυνσης
- Επίθεση στην Αυστραλία: Ο πρόεδρος Τραμπ καταδικάζει μια «καθαρά αντισημιτική» ενέργεια