ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνάντηση με τον υπουργό εξωτερικών της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν είχε ο ύπατος εκπρόσωπος της ΕΕ Ζοζέπ Μπορέλ στο Ριάντ σύμφωνα με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.
«Καλή συζήτηση για τις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας με τον Χακάν Φιντάν. Η συνεργασία και η δέσμευσή μας πρέπει να συνεχιστεί. Συμφωνήσαμε ότι είναι επείγον να αντιμετωπίσουμε περιφερειακά ζητήματα και ειδικότερα να τερματίσουμε τα δεινά στη Γάζα» ανέφερε ο Ζοζέπ Μπορέλ.
Good discussion on EU-Türkiye relations with @HakanFidan. Our cooperation and engagement must continue.
We agreed on the urgency to address regional issues and in particular to end the suffering in #Gaza. pic.twitter.com/JectfBvoCm
— Josep Borrell Fontelles (@JosepBorrellF) April 28, 2024
Διαβάστε επίσης:
Συνελήφθη διακινητής μεταναστών μετά από επεισοδιακή καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΥΠΑΑΤ: Το 97% των δειγμάτων παρουσίασε υπολείμματα φυτοπροστατευτικών προϊόντων εντός των επιτρεπόμενων ορίων
 - Πελόζι κατά Τραμπ: Είναι απλώς ένα άθλιο πλάσμα, το χειρότερο πράγμα που υπάρχει πάνω στη Γη
 - Βασίλης Κικίλιας για ΕΛΤΑ: «Θέλουμε το κράτος να είναι δίπλα στον πολίτη, όχι ο πολίτης να ψάχνει να βρει το κράτος»
 - Όρμπαν: Ανακοίνωσε σταδιακή ένταξη της «14ης σύνταξης» από 1η Ιανουαρίου