ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αύξηση 9,6% σημειώθηκε στον όγκο της ιδιωτικής οικοδομικής δραστηριότητας τον Φεβρουάριο φέτος, καθώς, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, τον Ιανουάριο εκδόθηκαν 2.112 οικοδομικές άδειες, που αντιστοιχούν σε 450.014 m2 επιφάνειας και 2.004.873 m3 όγκου.
Το αποτέλεσμα ήταν να καταγραφεί αύξηση κατά 15,7% στον αριθμό των οικοδομικών αδειών, κατά 15% στην επιφάνεια και αύξηση κατά 9,6% στον όγκο, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2023.
Το α’ δίμηνο, η ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα εμφανίζει, στο σύνολο της χώρας, αύξηση κατά 6,9% στον αριθμό των οικοδομικών αδειών, κατά 11,7% στην επιφάνεια και κατά 14,4% στον όγκο σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2023.
Δείτε εδώ αναλυτικά τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ
Διαβάστε επίσης:
Άλμα 5,9% στις τιμές των οικοδομικών υλικών τον Μάρτιο
Ενισχύθηκαν διαθέσιμο εισόδημα και καταναλωτικές δαπάνες το δ’ τρίμηνο του 2023
Επίδομα γέννησης: Αναδρομικά €36,24 εκατ. σε 58.912 μητέρες τη Μεγάλη Τρίτη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μάνος Μανουσάκης (ΑΔΜΗΕ): Οι ηλεκτρικές διασυνδέσεις με Ιταλία, Δωδεκάνησα και Β. Αιγαίο τα τρία μεγάλα έργα της επόμενης 5ετίας
- Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα έχει τα μέσα και τη διάθεση να αναλάβει ρόλο επισπεύδοντα στην Ανατολική Μεσόγειο
- Ο Όμιλος EPSILONNET ολοκλήρωσε τη μεταφορά της έδρας του και εγκαινιάζει το νέο Κέντρο Ψηφιακής Τεχνολογίας & Καινοτομίας
- ΠΟΥ: Ένας στους επτά ανηλίκους αντιμετωπίζουν ψυχική διαταραχή στην Ευρώπη