Σήμερα το Survivor μπαίνει ξανά στην κανονική του μορφή. Μετά από μία εβδομάδα χωρίς ασυλία, ο σημερινός αγώνας θα είναι πολύ κρίσιμος, καθώς μπαίνοντας στην τελική ευθεία πλέον για τον τελικό, κάποια ομάδα θα χάσει έναν παίκτη της.
Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, φαίνεται πως ο Μάριος, γλιστράει και πέφτει με άσχημο τρόπο στο έδαφος. Για αρχή, φαίνεται πολύ σοβαρό και μην ξεχνάμε πως δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα χτυπήσει ο Κύπριος.
Όμως, δεν θα είναι εν τέλει κάτι σοβαρό. Θα σηκωθεί και θα συνεχίσει κανονικά ο Μάριος, σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Μπορεί να φαίνεται αργό στο trailer και να ξεγελάει, όμως είναι απλά ένα κόλπο της παραγωγής.
Δείτε:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ποιοι είναι οι καλύτεροι και ποιοι οι χειρότεροι στα αγωνίσματα του Survivor;
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Έξαλλη η οικογένεια του Αγγελόπουλου για τα όσα ακούγονται για τον παίκτη – Ο Ντάνος ήταν πάντα τίμιος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΕ: Νέοι κανόνες στη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης – Πώς θα διακρίνονται εικόνες και κείμενα που έχουν φτιαχτεί με ΑΙ
- METLEN: Αγορά 100.000 ίδιων μετοχών έναντι περίπου 4,78 εκατ. ευρώ
- OpenAI: «Πρόσω ολοταχώς» για ετήσια έσοδα-μαμούθ άνω των $40 δισ. – Προετοιμάζει ιστορική είσοδο στη Wall Street
- Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο μέχρι τις 16:00 – Τροποποιήσεις σε δρομολόγια στον Πειραιά, ταλαιπωρία για χιλιάδες αδειούχους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.