ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε σήμερα ότι αναμένει το Ιράν να αναλάβει “σύντομα” δράση, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις ιρανικές απειλές για αντίποινα εναντίον του Ισραήλ, και κάλεσε την Τεχεράνη να μην επιτεθεί.
“Δεν θέλω να δώσω εμπιστευτικές πληροφορίες, αλλά περιμένω αυτό να είναι σύντομα”, είπε ο πρόεδρος Μπάιντεν, ο οποίος απάντησε επίσης σε ερώτηση σχετικά με το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στην Τεχεράνη: “Μην το κάνετε!”, τόνισε.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Μπάιντεν δήλωσε επίσης: “Είμαστε αφοσιωμένοι στην υπεράσπιση του Ισραήλ. Θα στηρίξουμε το Ισραήλ. Θα βοηθήσουμε στην υπεράσπιση του Ισραήλ και το Ιράν δεν θα τα καταφέρει”.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Κυβερνητικής πηγές για Κασσελάκη: Σε παραληρήματα ψεύδους και αλαζονείας αδυνατούμε να απαντήσουμε
Πυροσβεστική: 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές σε όλη τη χώρα το τελευταίο 24ωρο
Κασσελάκης: Πάμε για πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές – Ζω σε ένα διάφανο σπίτι όπου φαίνονται όλα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παραμένουν δημοφιλείς οι Λαϊκές Αγορές: Το 68% των Ελλήνων ψωνίζει εκεί – Πόσο ξοδεύει σύμφωνα με έρευνα της Metron Analysis
- Πώς ο Βασίλης Ψάλτης χτίζει την Alpha Bank της επόμενης ημέρας
- Θεσσαλονίκη: Την Τετάρτη απολογείται ο Τούρκος που συνελήφθη για το επεισόδιο των πυροβολισμών εναντίον στελεχών της ΕΥΠ
- Tim Clark (Emirates): Είμαστε «στον αέρα» με 205 αεροσκάφη 777X – Boeing και Airbus να αναλάβουν την ευθύνη
