ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εγκρίθηκε η δωρεά της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών στις «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. (ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε.)», ύψους 30,5 εκατ. ευρώ, για τα έργα αποκατάστασης των σχολείων της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας που επλήγησαν από τις κακοκαιρίες «Daniel» και «Elias», με Κοινή Απόφαση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.
Η εξέλιξη αυτή αποτελεί συνέχεια της υπογραφής του σχετικού Μνημονίου Συνεργασίας από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σταϊκούρα, την Πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ), Μελίνα Τραυλού και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.», Αθανάσιο Γιάνναρη, στις 20 Δεκεμβρίου του 2023.
Τα έργα θα γίνουν σε 33 σχολεία που βρίσκονται στους Δήμους Τρικκαίων, Φαρκαδόνας, Παλαμά, Βόλου και Δομοκού, με βάση τη σχετική νομοθεσία κατεπείγουσας εκτέλεσης που προβλέπεται σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας.
Διαβάστε επίσης:
ΕΟΔΥ: Πέντε θάνατοι από covid-19, οκτώ διασωληνωμένοι – Ένας θάνατος από γρίπη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στο δόγμα των δύο κρατών επανέρχεται ο Φιντάν: «Η μόνη λύση που εγγυάται ισότητα»
- Χατζηδάκης: Στην πράξη αποδεικνύουμε ότι η Ελλάδα ανεβαίνει – Καταρρίπτονται οι μύθοι για την οικονομία και την εξωτερική πολιτική
- Μητσοτάκης: Στόχος μας πλέον είναι να γίνουμε μια οικονομία κατηγορίας Α – Εργαζόμαστε με την Κύπρο για την είσοδο ξένων επενδυτών στο καλώδιο
- Πόλεμος Ουκρανίας: Κίεβο και Μόσχα εργάζονται για την επανέναρξη της ανταλλαγής αιχμαλώτων – Συμφωνία για 1.200 Ουκρανούς