ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πέρασαν 31 χρόνια από τότε που ο Μάβερικ πέταξε στην «Επικίνδυνη ζώνη» και τώρα ο Τομ Κρουζ λέει ότι είναι έτοιμος να το ξανακάνει.
Ο 54χρονος ηθοποιός είπε ότι οι συζητήσεις για τη συνέχεια του Top Gun ολοκληρώθηκαν και πλέον είναι σίγουρος ότι σύντομα θα μπει στα κινηματογραφικά πλατό και θα ξεκινήσει τα γυρίσματα.
Την ανακοίνωση την έκανε στην πρωινή ειδησεογραφική εκπομπή «Sunrise» της αυστραλιανής τηλεόρασης, λέγοντας πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν πιθανότατα στις αρχές του επόμενου έτους και τονίζοντας ότι «σίγουρα θα συμβεί».
Η αρχική ταινία, σε σκηνοθεσία του Τόνι Σκοτ, αφηγείται την ερωτική έλξη μεταξύ ενός παράτολμου πιλότου και της εκπαιδεύτριάς του.
Ο Μάβερικ (Τομ Κρουζ) είναι ένας ατρόμητος πιλότος που χρησιμοποιεί το ένστικτό του και είναι πάντα πρόθυμος να παραβεί όλους τους κανόνες. Όταν του δίνεται η ευκαιρία να φοιτήσει στη σχολή επίλεκτων πιλότων του Πολεμικού Ναυτικού, ο Μάβερικ πηγαίνει αποφασισμένος να κερδίσει τον τίτλο του καλύτερου απόφοιτου στην τάξη του.
Ο Κρουζ και σε παλιότερες συνεντεύξεις του είχε πει ότι βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις για το γύρισμα της ταινίας και πως υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις για αυτό, αλλά ποτέ δεν ήταν τόσο σαφής.
Αλλά και ένας εκ των παραγωγών της πρώτης ταινίας ο Τζέρι Μπρουκχάιμερ, σε συνεντεύξεις του είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα υπάρξει συνέχεια του Top Gun. Μάλιστα στις 16 Μαΐου που ήταν η 31η επέτειος από την κυκλοφορία της ταινίας ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter φωτογραφία του μαζί με τον Τομ Κρουζ.
Το σάουντρακ της ταινίας «Take My Breath Away», σε μουσική των Τζιόρτζιο Μόροντερ και Τομ Γουίτλοκ με το μουσικό συγκρότημα Berlin, απέσπασε το Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού και έγινε ιδιαίτερα γνωστό.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γιατί ο κόσμος κάνει όλο και λιγότερο σεξ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΣΗΣ: Αυτό είναι το μπαράκι της Σάρας Εσκενάζυ του Survivor και βρίσκεται στο Μαρούσι
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Αποφασίστηκαν οι ημερομηνίες και τα μέρη διεξαγωγής ημιτελικου – τελικού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι «Ημέρες Καριέρας» της ΔΥΠΑ επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη – 100 επιχειρήσεις προσφέρουν πάνω από 3.000 θέσεις εργασίας
- Χωρίς αλλαγές το μόνιμο επίδομα των 250 ευρώ για τους συνταξιούχους – Τι ισχύει για τα κριτήρια
- Αυξήσεις έως 200 ευρώ στους ένστολους – Αναμόρφωση μισθολογίου από τον Οκτώβριο
- Κίνα: Ρεκόρ εμπορικού πλεονάσματος άνω των $1,2 τρισ. το 2025
