ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο 3,75% υποχώρησε η απόδοση στη δημοπρασία εντόκων γραμματίων διάρκειας 13 εβδομάδων, ύψους 625 εκατομμυρίων ευρώ.
Σύμφωνα με τον ΟΔΔΗΧ, υποβλήθηκαν συνολικές προσφορές ύψους 996 εκατομμυρίων ευρώ, που υπερκάλυψαν το ζητούμενο ποσό κατά 1,59 φορές.
Η δημοπρασία πραγματοποιήθηκε μέσω των Βασικών Διαπραγματευτών Αγοράς (Primary Dealers), και η ημερομηνία διακανονισμού είναι η Παρασκευή 5 Απριλίου 2024.
Έγιναν δεκτές προσφορές μέχρι του ύψους του δημοπρατηθέντος ποσού, καθώς και μη ανταγωνιστικές προσφορές ύψους 187,5 εκατομμυρίων Ευρώ.
Δεν θα γίνουν αποδεκτές συμπληρωματικές μη ανταγωνιστικές προσφορές την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024.
Σημειώνεται ότι κατά τις δημοπρασίες δεν καταβάλλεται προμήθεια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έμπορος πλήρωσε πρόστιμο 1.000 ευρώ για ένα μαγνητάκι… αξίας 2 ευρώ! – Γιατί απορρίφθηκε η προσφυγή στη ΔΕΔ
- Χρηματιστήριο: Ποιοι ξένοι έκαναν trading σε τράπεζες, Credia και Allwyn, ο ενεργός ρόλος της HSBC
- FIX Residences: DIMAND και Foster + Partners μεταμορφώνουν την ιστορική ζυθοποιία της Θεσσαλονίκης
- Τράπεζες: Πού βλέπουν το νέο περιθώριο ανόδου UBS, Morgan Stanley και HSBC
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.