ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας της Τουρκίας Γιασάρ Γκιουλέρ, μετέφερε σε επικοινωνία μας την ικανοποίησή του για την αίσια έκβαση της επιχείρησης διάσωσης του χειριστή μαχητικού αεροσκάφους F- 16 της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, όπως και τις θερμές ευχές του προς αυτόν. Από την πλευρά μου ευχαρίστησα τον ομόλογό μου για το ειλικρινές ενδιαφέρον του για τον Έλληνα πιλότο», αναφέρει σε ανάρτησή του στο ” Χ ” ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Δένδιας.
«Εκφράζουμε τις πιο ειλικρινείς μας ευχές για ταχεία επάνοδο στα καθήκοντά του χειριστή» είχε γράψει νωρίτερα στον προσωπικό λογαριασμό του στο ” Χ” ο κ. Δένδιας, συγχαίροντας «όσους συμμετείχαν στην επιτυχή και ταχύτατη επιχείρηση διάσωσης».
Διαβάστε επίσης:
Βουλή – Πόρισμα Εξεταστικής για τα Τέμπη: Κοινοβουλευτική «αντιμαχία» Μάκη Βορίδη και Δ. Μάντζου
FED: Διατήρησε αμετάβλητα τα επιτόκια – Βλέπει ξανά 3 μειώσεις επιτοκίων μέσα στο 2024
Γεωργιάδης: Σε λίγους μήνες το 95% των νοσοκομείων της χώρας θα κάνει απογευματινά χειρουργεία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άγγελος Γιαννακόπουλος: Στη φυλακή οδηγείται ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας «Το Χωριάτικο»
- Φονική έκρηξη στην Πλάκα: Κλέφτες χαλκού προκάλεσαν την τραγωδία με τους 6 νεκρούς – Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες (Βίντεο)
- Ριάντ: Αναφορές για 8 νέες εκρήξεις – Προειδοποίηση για «απειλή αεροπορικής επίθεσης»
- Υπουργείο Εξωτερικών: Καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση με θαλάσσιο drone κατά του εμπορικού πλοίου του Νικόλα Πατέρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.