• Top Stories

    Θύμα της “Μπλε Φάλαινας” μιλάει για την εμπειρία του (video)

    • NewsRoom
    Μπλε Φάλαινα


    Η “Μπλε Φάλαινα”, το νέο “παιχνίδι” που βγήκε για να προκαλέσει τον πόνο και τον τρόμο (ή και τον θάνατο), δεν άργησε φυσικά να έρθει και στην Ελλάδα, με τα πρώτα θύματα να καταγράφονται. Μάλιστα, ένα εξ’ αυτών, καταγράφει την προσωπική του εμπειρία, μιλώντας στον ΑΝΤ-1.

    Ένας 14χρονος μαθητής γυμνασίου, από το Κιλκίς, αποτελεί θύμα, που ευτυχώς κατάλαβε νωρίς τι επρόκειτο να γίνει. Όπως είπε, του έστειλε ένας άγνωστος μήνυμα στο Facebook, προκειμένου να ξεκινήσουν το παιχνίδι. Η απάντηση, ήταν θετική και ακολούθησε η ερώτηση, «και τι θα κάνουμε;»

    Η απάντηση του αγνώστου, είχε ως εξής: «Χτύπα σφαλιάρες στον εαυτό σου και τράβα βίντεο». Ευτυχώς, τότε, το παιδί ειδοποίησε την μητέρα του και ειδοποιήθηκε άμεσα το αστυνομικό τμήμα Ευζώνων και στη συνέχεια η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

    Ο άγνωστος του έστελνε σε greeklish ενώ μάλιστα τόνισε πως και άλλοι συμμαθητές του έχουν ενοχληθεί από αγνώστους, χωρίς όμως να συμμετέχουν στο παιχνίδι. Πάντως, δεν ήταν η πρώτη φορά που έστελναν στο 14χρονο..

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αλήθειες και ψέματα για τη «μπλε φάλαινα» στο διαδίκτυο

     ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπλε Φάλαινα: Νέα καταγγελία από μητέρα 14χρονου στο Κιλκίς

     



    ΣΧΟΛΙΑ