Ο δημοσιογράφος Σπύρος Σουρμελίδης αναλαμβάνει από σήμερα Πέμπτη (14/3) νέος διευθυντής της εφημερίδας «Η ΑΥΓΗ».
Τον νέο διευθυντή παρουσίασε στους εργαζόμενους ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΑΥΓΗΣ ΑΕ Κωνσταντίνος Νικόλτσιος.
Στην παρουσίαση, όπως αναφέρει το site της εφημερίδας, έδωσε το παρών «παραδίδοντας την σκυτάλη» η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρώην διευθύντρια της εφημερίδας Βούλα Κεχαγιά.
Διαβάστε επίσης
Ταχιάος: Εντός καλοκαιριού η δημοπράτηση έργων ύψους €900 εκατ. στη Θεσσαλία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αντιπαράθεση Φαραντούρη – Κάλλας: «Προστατέψτε τους Χριστιανούς στη Συρία»
- Άλκης Δαυίδ: Η «πράσινη» αυτοκρατορία των 400 δισ., οι μηνύσεις και η δικαστική ήττα του εκκεντρικού billionaire
- Πώς οι εξαγορές των τραπεζών ανατρέπουν τον ασφαλιστικό χάρτη
- Ζελένσκι: Η Ουκρανία πρέπει να έχει πλήρη λόγο στην ΕΕ, όχι «ημίμετρα» συνδεδεμένης συμμετοχής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.