ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το τετ α τετ με τον ΚΜ, τι ήθελε ο Χαφτάρ στην Αθήνα, το know how της Νίκης, το μυστικό όπλο της Κάρυ και η ψύχρα Τσίπρα – Κουτσούμπα
Εξοργιστική, αισχρή, ακραία σεξιστική και βαθιά υποτιμητική χαρακτήρισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου τη δήλωση του Δημήτρη Κουτσούμπα, πως τα δίδακτρα αναγκάζουν φοιτήτριες να αναζητούν “sugar daddies”.
Ως η μόνη γυναίκα αρχηγός κόμματος, κάλεσε τον Δ. Κουτσούμπα να ανακαλέσει, σήμερα παραμονή της ημέρας της γυναίκας, αυτή τη δήλωση και να ζητήσει συγγνώμη.
Διαβάστε επίσης:
Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών
Στην Τρίπολη για την Τσικνοπέμπτη ο Στέφανος Κασσελάκης
Υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ ο Σωτήρης Σέρμπος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χέγκσεθ: Διεκδικεί επιπλέον 80 δισ. δολάρια από το Κογκρέσο για τις νέες επιθέσεις στο Ιράν
- Πετρέλαιο: Νέα άνοδος φτάνοντας υψηλό πέντε εβδομάδων – Στα 91 δολάρια το βαρέλι Brent
- Reuters: Το Πακιστάν ζητά οικονομική «σανίδα σωτηρίας» 10 δισ. δολαρίων από τις ΗΠΑ
- Ιράκ: Καταρρίφθηκαν τρία οπλισμένα drones κοντά στο αμερικανικό προξενείο στην Αρμπίλ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.