ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η παγκόσμια ειρήνη της Καρυστιανού, ο καημός του Κουτσούμπα, τα πτυχία του Λοβέρδου, το φυστικοβούτυρο κι ένα κιτ επιβίωσης
Την καταδίκη του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη, σχολίασε με ανάρτησή του ο πρόεδρος του κόμματος Δημοκράτες, Ανδρέας Λοβέρδος.
Όπως αναφέρει «η αναμενόμενη καταδίκη του Φρέντι Μπελέρη σε διετή φυλάκιση δεν είναι μόνο άδικη, αλλά είναι και απτή απόδειξη ότι κράτος δικαίου στην Αλβανία δεν υπάρχει».
Η αναμενόμενη καταδίκη του Φρέντυ Μπελέρη σε διετή φυλάκιση δεν είναι μόνο άδικη αλλά είναι και απτή απόδειξη ότι κράτος δικαίου στην Αλβανία δεν υπάρχει. Επιβάλλεται να ανασταλεί η πορεία της προς την ΕΕ #δηλωση⬇️
https://t.co/QjQJi3LSSI #simplesharebuttons— Andreas Loverdos (@a_loverdos) March 6, 2024
«Η δικαιοσύνη στη χώρα αυτή ετεροκαθορίζεται σε βαθμό απόλυτο, ενίοτε εξυπηρετεί συμφέροντα συμμοριών και οπωσδήποτε όλα αυτά επιβάλλουν να ανασταλεί η πορεία της προς την ΕΕ», καταλήγει ο κ. Λοβέρδος.
Διαβάστε επίσης:
Αυγενάκης: Η συνεργασία μας με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τροφίμων επεκτείνεται και σε θέματα αλιείας
Μιχαηλίδου: Οι πολιτικές μας δίνουν προοπτική στους νέους να επιστρέψουν στην Ελλάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νιούκαστλ: Το σχέδιο των Σαουδαράβων για να φέρουν τίτλο στην Premier League έως το 2030, τα χαμένα εκατομμύρια και το νέο γήπεδο-μαμούθ
- Alpha Bank: Στις 20 Μαΐου τα οικονομικά αποτελέσματα τριμήνου
- Ελληνικός Χρυσός: Εισάγει πρώτη την ηλεκτροκίνηση στις βαριές μεταφορές μεταλλευμάτων στην Ελλάδα
- Σι Τζινπίνγκ: Η πόρτα της Κίνας θα συνεχίσει να ανοίγει όλο και περισσότερο για τις αμερικανικές επιχειρήσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.