ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα Καλάβρυτα θα βρίσκεται το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Φεβρουαρίου, κλιμάκιο γιατρών του Θεραπευτηρίου Μετροπόλιταν στο πλαίσιο της δράσης του προγράμματος ΠΡΟΛΗΨΗ, προκειμένου να πραγματοποιήσει κλινικό έλεγχο στους κατοίκους της περιοχής.
Οι εξετάσεις θα περιλαμβάνουν, έλεγχο αγγείων (υπέρηχο – τρίπλεξ), καρδιολογική εξέταση, μαστολογικό έλεγχο (ψηλάφηση) καθώς και έλεγχο ορθοπαιδικό.
Ο κλινικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί στο νοσοκομείο της περιοχής από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.
Το πρόγραμμα ΠΡΟΛΗΨΗ λειτουργεί εδώ και έξι χρόνια και έχει αναπτύξει δεκάδες δράσεις σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του.
Και το ταξίδι συνεχίζεται…
Διαβάστε επίσης:
Πούτιν: Οι Ρώσοι επιστήμονες είναι κοντά στη δημιουργία εμβολίου για τον καρκίνο
ΦΣΑ: Έως και 80% η αύξηση στη συμμετοχή των ασφαλισμένων σε πάνω από 1700 γενόσημα φάρμακα
Η ρευματοειδής αρθρίτιδα αυξάνει τον κίνδυνο εγκεφαλικού – Ο ρόλος του βελονισμού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χατζηβασιλείου: «Το Καστελλόριζο είναι η καρδιά της Ελλάδας» – Μήνυμα προς την Τουρκία
- Τραμπ: «Μπορώ να λύσω τη διαμάχη για τα Φόκλαντ» – Αιχμές για τις δυνατότητες της Βρετανίας
- Τραμπ: «Αρκετά σύντομα» μια εμπορική συμφωνία με τον Καναδά – Στο επίκεντρο οι αγρότες
- Χαλκιδική: Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση, με τρία εναέρια μέσα να επιχειρούν στο σημείο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.