ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έτσι θα είνα τα νέα 18μετρα ηλεκτρικά λεωφορεία της Θεσσαλονίκης – Πότε φτάνουν στην Ελλάδα (φωτογραφίες)
Με σειρές από άδειες κυψέλες, από τον Λευκό Πύργο μέχρι το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, μελισσοκόμοι στη Θεσσαλονίκη διαμαρτύρονται από το πρωί, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους.
Οι μελισσοκόμοι διαμαρτύρονται, μεταξύ άλλων, για το αυξημένο κόστος παραγωγής και τις ελληνοποιήσεις, όπως καταγγέλλουν, μελιού στη χώρα μας.
Γι΄αυτό το λόγο, προτρέπουν τους διερχόμενους από το πλακόστρωτο της παραλίας όπου έχουν συγκεντρωθεί, να δοκιμάσουν μέλια παραγωγής τους και μέλια από διάφορα καταστήματα για να βρουν διαφορές.
Διαβάστε επίσης:
Μητσοτάκης: Θα ξύσουμε τον πάτο του βαρελιού για τους αγρότες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μουντιάλ 2026: Χωρίς πάρκινγκ το «MetLife Stadium» – Το πείραμα μετακίνησης που αλλάζει τα δεδομένα
- METLEN: Ποντάρει σε EBITDA 140–150 εκατ. ευρώ το 2026 από κατασκευές και παραχωρήσεις
- Ο Keith Haring επιστρέφει στον δρόμο που τον γέννησε
- Ασφαλιστικές εταιρείες: Υψηλή παραγωγή το 2025 και…εκπλήξεις στο Top5
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.