array(0) {
}
        
    
Menu
-2.07%
Τζίρος: 52.67 εκατ.

Apple: Τριετές σχέδιο για να επανεφεύρει το εμβληματικό iPhone της

Media

Alter Ego Media: Νέος Γενικός Διευθυντής Οικονομικών και Επιχειρησιακών Λειτουργιών o Γιώργος Καραμανωλάκης

Alter Ego Media
Comments

Η διοίκηση της Alter Ego Media καλωσορίζει τον Γιώργο Καραμανωλάκη, νέο Γενικό Διευθυντή Οικονομικών και Επιχειρησιακών Λειτουργιών του ομίλου.

Ο Γιώργος Καραμανωλάκης είναι απόφοιτος του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε σε κορυφαίες ελεγκτικές και συμβουλευτικές εταιρείες μεταξύ των οποίων οι Moore Stevens και Ernst & Young.

1

Επί 20 χρόνια εργάστηκε από τη θέση του οικονομικού διευθυντή στην πολυεθνική εταιρία τεχνολογίας τηλεπικοινωνιών ERICSSON, αρχικά σε Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα και Αλβανία. Στη συνέχεια είχε την ευθύνη επιχειρησιακού ελέγχου όλων των χωρών της Μεσογείου με έδρα την Ιταλία, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα αναρριχήθηκε στην οικονομική διεύθυνση όλης της νοτιοανατολικής Ευρώπης. Ολοκλήρωσε την καριέρα του στην ERICSSON ως οικονομικός διευθυντής Αγγλίας και Ιρλανδίας με έδρα το Λονδίνο. Εν συνεχεία, ο κύριος Καραμανωλάκης εργάστηκε ως Οικονομικός διευθυντής της Landis & Gyr Ελλάδας στο δεύτερο μεγαλύτερο εργοστάσιο του ελβετικού πολυεθνικού ομίλου.

Πριν την ένταξη του στην Alter Ego Media, είχε την θέση του Γενικού Οικονομικού διευθυντή στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ Α.Ε.)

Η Alter Ego τον καλωσορίζει και εκφράζει τη βεβαιότητα πως η πλούσια εμπειρία του θα συμβάλει στην περαιτέρω οργάνωση και λειτουργία του ομίλου.

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 11 Ιανουαρίου

Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη: Βραδινή έξοδος στη Μαρινέλλα – Ποιο τραγούδι της αφιέρωσε

Νέες ταινίες στους κινηματογράφους: Υπαρξιακές αγωνίες, σάτιρα, ξιφομαχίες, παιδικές φιλίες και Τζέισον Στέιθαμ

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Public: Όλα για το σχολείο σε ένα μέρος – ποικιλία, ευκολία και ευελιξία
Lidl Ελλάς: Δεσμεύεται για την καταπολέμηση της σπατάλης τροφίμων ευαισθητοποιώντας το ευρύ κοινό με στόχο ένα καλύτερο αύριο
Ενισχύεται η συνεργασία στον ναυπηγικό τομέα μεταξύ των ΗΠΑ και της Νότιας Κορέας
Nissan: Βουτιά άνω του 6% για την μετοχή – Η Mercedes-Benz πουλάει το ποσοστό της
Έπεσαν οι υπογραφές: Στα χέρια της Υφαντής η Νίκας – Η επίσημη ανακοίνωση για την πώληση του 100% των μετοχών
Xclusiv: Αυξήθηκαν οι ναύλοι στον Ατλαντικό από 19.000 δολάρια σε 36.000 δολάρια
Euroseas (Αριστείδης Πίττας): Παρήγγειλε άλλα δύο containerships, αξίας 118,5 εκατ. δολ. και διαχειρίζεται στόλο 15 πλοίων
StealthGas (Χάρης Βαφειάς): Έσοδα ρεκόρ, αλλά μειωμένα κέρδη
Η Τουρκία βάζει περιορισμούς σε πλοία του Ισραήλ
Βαγγέλης Μαρινάκης: Η Capital Clean Energy Carriers πούλησε πλοίο- κοντέινερ με κέρδος 6,9 εκατ. δολ. – Συνολικά έχει πουλήσει 13 πλοία αξίας 694 εκατ. δολ.