ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης και μεγάλης συγκίνησης τελείται αυτή την ώρα στον ιερό ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην Μεγάλη Μαντίνεια, του Δήμου Δυτικής Μάνης η εξόδιος ακολουθία του επισμηναγού (Ι) Επαμεινώνδα Κωστέα, που τραυματίσθηκε θανάσιμα, κατά την πτώση του εκπαιδευτικού αεροσκάφους Τ2Ε BUCKEYE, μισό ναυτικό μίλι βορειοδυτικά του αεροδρομίου της Καλαμάτας, το πρωί της 27ης Δεκεμβρίου.
Παρόντες στην εξόδιο ακολουθία είναι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, αντιπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς και άλλοι ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί και των τριών Όπλων.
Πλήθος κόσμου έχει συρρεύσει στον ιερό ναό για να πουν το τελευταίο αντίο στον επισμηναγό, αλλά και για να συμπαρασταθούν στα μέλη της οικογένειάς του, ενώ στρατιωτικό άγημα αποδίδει τιμές.
Διαβάστε επίσης:
Κορκίδης για παγκόσμιο εμπόριο: Nα αποφευχθεί η «τέλεια καταιγίδα» στη μεταφορά εμπορευμάτων
Νάκας: Επιστροφή κεφαλαίου ύψους 0,07 ευρώ/μετοχή
Aegean: Στις 2 Ιανουαρίου στο Χρηματιστήριο η επιστροφή των warrants του Δημοσίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωαγορές: Συνεχίζει με νέα ρεκόρ ο Stoxx 600 – Κέρδη 3,6% για την EasyJet, άλμα 6% για την Deutsche Telekom
- Washington Post: Ο Τραμπ έχρισε άτυπα διάδοχό του τον Βανς
- Φωτιά στη Σκύρο: Μάχη με τις φλόγες στην Κολυμπάδα – Επιχειρούν 8 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα (Βίντεο)
- Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στο Αγρίνιο, χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στην Ηλεία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.