ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κατά 12.000, στις 218.000, αυξήθηκαν οι νέες αιτήσεις για επίδομα ανεργίας στις ΗΠΑ την εβδομάδα έως τις 23 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας της χώρας.
Την ίδια στιγμή, αναλυτές που ρωτήθηκαν από την The Wall Street Journal ανέμεναν ότι οι νέες αιτήσεις θα αυξάνονταν στις 215.000.
Σημειώνεται ότι τα στοιχεία της αμέσως προηγούμενης εβδομάδας αναθεωρήθηκαν, δείχνοντας αύξηση των αιτήσεων κατά 3.000, στις 206.000, έναντι αρχικής εκτίμησης για αύξηση κατά 2.000.
Διαβάστε επίσης:
ΔΥΠΑ: Ρεκόρ των προγραμμάτων επιδότησης της εργασίας, με 50.282 προσλήψεις το 2023
Έρχεται φόρος 15% στα κέρδη των πολυεθνικών – Ποιες επιχειρήσεις θα πληρώσουν έξτρα φόρους
Αυτοί είναι οι 41 φορολογικοί «παράδεισοι» που μπαίνουν στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ [λίστα]
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εθνική Τράπεζα: Έρχεται νέο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου – Όλες οι πληροφορίες
- Alpha Bank: Τα κέρδη-ρεκόρ του 2025 και ο στόχος για αύξηση 11% στα κέρδη ανά μετοχή το 2026
- H σύναξη των πρέσβεων, οι δίμετροι εύζωνες και τα μπιφτεκάκια, τα κόκκινα τρουφάκια, τα 3 χρόνια από τα Τέμπη, τι ήθελε ο Γεραπετρίτης στο FBI
- Τέμπη, τρία χρόνια μετά: Συγκλονιστικές μαρτυρίες στο mononews από δύο γυναίκες που σώθηκαν εκείνη τη μοιραία νύχτα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.