ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε αγορά ιδίων μετοχών προέβη η Lamda Development.
Ειδικότερα, η LAMDA Development S.A. (η «Εταιρεία»), σύμφωνα με το άρθρο 49 του Ν.4548/2018, κατ’ εφαρμογή της απόφασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 21.06.2023, της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της 31.05.2023 και βάσει της από 21.06.2023 Ανακοίνωσης Αγοράς Ιδίων Μετοχών, ανακοινώνει ότι προέβη την 12.12.2023 σε αγορά 10.000 ιδίων μετοχών με μέση τιμή κτήσης €6,782 ανά μετοχή, συνολικής αξίας €67.820,66.
Μετά και την προαναφερόμενη αγορά, η Εταιρεία κατέχει 3.571.863 ίδιες μετοχές, ήτοι ποσοστό 2,021% του συνόλου των μετοχών της Εταιρείας.
Διαβάστε επίσης:
Το πολύμορφο, πολιτιστικό μωσαϊκό της Κέρκυρας σε έναν τόμο – Από την Lamda Development
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Αγορά 15.000 ιδίων μετοχών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εθνική Τράπεζα: Επιταχύνει την ανάπτυξη στην Κύπρο με νέο δανεισμό €1,3 δισ. και υψηλή αποδοτικότητα το 2025
- Συνταγματική Αναθεώρηση: Άλλη μια δικαίωση των θέσεων του προεδρείου!
- Ρεκόρ αιτήσεων συνταξιοδότησης με φόντο το νέο χάσμα στις συντάξεις
- Τα 3 δισ. που αλλάζουν το ευρωπαϊκό μπάσκετ και το σχέδιο πίεσης του NBA Europe προς την EuroLeague
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.