ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά το ταξίδι της στο Λονδίνο, η Σήλια Κριθαριώτη μετέβη στην Ελβετία, όπου πέρασε όμορφες στιγμές χαλάρωσης.
Η διάσημη Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, η οποία πριν από μερικές ημέρες γιόρτασε τη συνεργασία της με το πολυτελές πολυκατάστημα Harrods, στη βρετανική πρωτεύουσα, ταξίδεψε στην Ελβετία για να περάσει μερικές ημέρες χαλάρωσης και ανασυγκρότησης.
Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, μοιράστηκε μία σέλφι από το luxury detox center, Chenot Palace Weggis.
Πρόκειται για ένα πολυτελές κέντρο υγείας και ευεξίας με υπηρεσίες που υπόσχονται αναζωογόνηση στο μυαλό και το σώμα, πρόληψη γήρανσης και αύξηση της ενέργειας.
Τη σέλφι έβγαλε μετά ένα session στο χαμάμ του κέντρου ευεξίας.
Δείτε τη φωτογραφία από το Instagram Story της:

Διαβάστε επίσης:
Γενέθλια για τις δίδυμες κόρες της Σήλιας Κριθαριώτη και του Νίκου Τσάκου
Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης στον Κωνσταντίνο Αργυρό (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στουρνάρας: Σε πολύ ισχυρότερη θέση οι ελληνικές τράπεζες
- Επανέρχεται από 1η Φεβρουαρίου η νυχτερινή λειτουργία των σταθμών Συγγρού-Φιξ, Νέος Κόσμος και Άγιος Ιωάννης
- Βλαντιμίρ Πούτιν: Συνάντηση με τον κορυφαίο Ιρανό αξιωματούχο για την ασφάλεια
- Η Σέινμπαουμ προειδοποιεί για βαθύτερη κρίση στην Κούβα μετά την απειλή των ΗΠΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.