ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε 47 προσαγωγές ατόμων προχώρησε η Αστυνομία μετά το τέλος της μαθητικής πορείας που έγινε το μεσημέρι για τα 15 χρόνια από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ οι προσαγωγές έγιναν γύρω από την Ομόνοια, την Πλατεία Αττικής και κοντά στα προσφυγικά στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Στις 6 το απόγευμα υπάρχει θα πραγματοποιηθεί νέα συγκέντρωση στα Προπύλαια από συλλογικότητες, φορείς και σωματεία.
Διαβάστε επίσης:
Λωρίδα της Γάζας: «Μία από τις μεγαλύτερες αποθήκες όπλων» ανακάλυψε ο ισραηλινός στρατός
Χρηματιστήριο: +40% σε δύο μήνες η Ιντρακόμ, πάρτι… placement στα ΕΛΠΕ
ΝΔ: Νέος διευθυντής του γραφείου Τύπου ο Χάρης Χατζηχαραλάμπους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΔΕΣΦΑ: Ανακοινώθηκε η νέα CEO Maria Sferruzza – Επιβεβαίωση mononews
- Μπέσεντ: Σε καμία περίπτωση δεν θα υποστηρίξω τη μείωση των δασμών στις καναδικές εισαγωγές στο μηδέν
- ΠΑΣΟΚ: Να επανέλθει άμεσα η προστασία της πρώτης κατοικίας
- Κατασκοπεία υπέρ Κίνας ομολόγησε ο 50χρονος σμήναρχος – Πώς έφτασαν στα ίχνη του, η παρακολούθηση από την ΕΥΠ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.