ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παράταση έως τις 8 Ιανουαρίου για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας και την κατάθεση πινακίδων, ανήγγειλε πριν από λίγο ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης. “Τα δεδομένα που είχαμε μέχρι και την Τρίτη, γιατί δεν έχουμε ένα αυτόματο σύστημα ώστε να έχουμε εικόνα κάθε απόγευμα για το τι γίνεται, είναι ότι είχαν πληρώσει περίπου 4,5 εκατομμύρια οχήματα. Υπολειπόταν περίπου 800.000 χιλιάδες μέχρι τα 5,3 εκατομμύρια. Άρα το νούμερο είναι μεγάλο, θα δούμε το έγινε και τη χθεσινή μέρα, θα ληφθεί η απόφαση σήμερα, αλλά αυτό που οδηγούμαστε είναι σε μία παράταση λίγων ημερών”. είπε χαρακτηριστικά.
Ενώ πρόσθεσε: “Θα βγει σήμερα η απόφαση, θα δούμε ακριβώς τα δεδομένα, θα δώσουμε μια παράταση λίγων ημερών για να καλυφθούν και οι υπόλοιπες κατηγορίες που δεν έχουν πάρει τα σήματα”, συνέχισε ο Τρύφωνας Αλεξιάδης, διευκρινίζοντας ωστόσο πως η παράταση αυτή δεν αφορά σε άλλες ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις όπως για παράδειγμα ο ΕΝΦΙΑ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισραήλ: Η επίθεση στον Λίβανο με τους 11 νεκρούς είχε στόχο διοικητή της Χεζμπολάχ
- Ιράν: Άνοιξε ξανά το διεθνές αεροδρόμιο στην πόλη Μπαντάρ Αμπάς
- Υεμένη: Έκλεισε το λιμάνι της Μόκα, κοντά στο στενό του Μπαμπ αλ Μαντέμπ, μετά από τις επιθέσεις των Χούθι
- ΝΔ για Στέφανο Μάνο: «Ασυμβίβαστος πολιτικός με ισχυρό αποτύπωμα»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.