ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παράταση έως τις 8 Ιανουαρίου για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας και την κατάθεση πινακίδων, ανήγγειλε πριν από λίγο ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης. “Τα δεδομένα που είχαμε μέχρι και την Τρίτη, γιατί δεν έχουμε ένα αυτόματο σύστημα ώστε να έχουμε εικόνα κάθε απόγευμα για το τι γίνεται, είναι ότι είχαν πληρώσει περίπου 4,5 εκατομμύρια οχήματα. Υπολειπόταν περίπου 800.000 χιλιάδες μέχρι τα 5,3 εκατομμύρια. Άρα το νούμερο είναι μεγάλο, θα δούμε το έγινε και τη χθεσινή μέρα, θα ληφθεί η απόφαση σήμερα, αλλά αυτό που οδηγούμαστε είναι σε μία παράταση λίγων ημερών”. είπε χαρακτηριστικά.
Ενώ πρόσθεσε: “Θα βγει σήμερα η απόφαση, θα δούμε ακριβώς τα δεδομένα, θα δώσουμε μια παράταση λίγων ημερών για να καλυφθούν και οι υπόλοιπες κατηγορίες που δεν έχουν πάρει τα σήματα”, συνέχισε ο Τρύφωνας Αλεξιάδης, διευκρινίζοντας ωστόσο πως η παράταση αυτή δεν αφορά σε άλλες ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις όπως για παράδειγμα ο ΕΝΦΙΑ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Κωστής Χατζηδάκης και η αόρατη ψηφιακή γραφειοκρατία
- Πόσο τζίρο κόστισε στη General Mills η διακοπή παραγωγής των ζυμών Pillsbury στην Ελλάδα
- Οι δέκα πιο ακριβές τσάντες στον κόσμο με την κορυφαία να αγγίζει τα 3,8 εκατομμύρια
- Γιατί μπήκε ο Μαρινάκης στην Stages Network, το στοίχημα Μελισσανίδη, το παρασκήνιο με την Κίμπερλι και την Vogue Greece, 3ος κύκλος για τις «Σέρρες» και τα «γαλλικά» του Λιάγκα