ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Η σημερινή Διεθνής Ημέρα Αλληλεγγύης με τον Παλαιστινιακό λαό επιβάλλει, περισσότερο από ποτέ, να πάρουμε όλοι θέση για το αιματοκύλισμα, τον θάνατο χιλιάδων παλαιστινίων αμάχων και την ανθρωπιστική κρίση στην Παλαιστίνη», σημειώνει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.
«Χωρίς μισόλογα. Ανοιχτά υπέρ της άμεσης κατάπαυσης πυρός. Της επιστροφής ΟΛΩΝ των ομήρων. Του τερματισμού της ισραηλινής κατοχής. Υπέρ της ειρήνης, στη βάση δύο κρατών. Του αγώνα της Παλαιστινιακής Αρχής, όχι της Χαμάς», προσθέτει.
Διαβάστε επίσης:
Ερντογάν: Δεν υπάρχουν προβλήματα που δεν μπορούμε να λύσουμε με τους γείτονες μας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αλεξάνδρα Νίκα: Front row με τις κόρες του ζεύγους Τσάκου στο fashion show της Celia Kritharioti
- Τράπεζα Αγγλίας: Σαρωτική αναδιάρθρωση για να τα «βγάλει πέρα» – Περικοπές και χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης
- Στεφάν Μπουζνά (Euronext): Η αβεβαιότητα στις ΗΠΑ αλλάζει τον επενδυτικό χάρτη
- Ο ΟΠΑΠ περνά στην εποχή της Allwyn – Σε πλήρη εξέλιξη το rebranding που φέρνει νέες εμπειρίες με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.