ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γεωργιάδης: «Θα κάνω μήνυση στην Κωνσταντοπούλου για όσα είπε για τη Βιολάντα» – Τι απάντησε για το «κότα» (Βίντεο)
Για την ακύρωση της συνάντησης του Σούνακ με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Λονδίνο τοποθετήθηκε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, ‘Αδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα, Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023, στην εκπομπή «World at One» με τη Sarah Montague στο BBC Radio 4.
Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε τα εξής: «Δεν θα ήθελα να παρέμβω στα εσωτερικά σας. Δεν θα ήταν ευγενικό. Θα πω όμως ότι ήταν μία άσχημη μέρα. Πιστεύω ότι ο πρωθυπουργός σας, όταν το σκεφτεί ξανά, θα καταλάβει ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι ένα σημαντικό πρόσωπο, το οποίο ο ελληνικός λαός το επανεξέλεξε και το τίμησε ξανά με την εμπιστοσύνη του. Θέλω να είμαι πολύ ειλικρινής: αυτό που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε στη συνέντευξή του δεν αντιπροσωπεύει μόνο τη δική του γνώμη, αλλά τη γνώμη 11 εκατομμυρίων Ελλήνων και εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη».
Διαβάστε επίσης
Ταμείο Ανάκαμψης: Θετική αξιολόγηση από Κομισιόν για €3,64 δισ. στην Ελλάδα
Νομοσχέδιο για «κόκκινα» δάνεια: Υπερψηφίστηκε επί της αρχής του στην Επιτροπή της Βουλής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.