ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Προσωρινή Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στον Λίβανο (UNIFIL) ανακοίνωσε σήμερα ότι μέλη της ειρηνευτικής αυτής δύναμης του ΟΗΕ χτυπήθηκαν από ισραηλινά πυρά καθώς έκαναν περιπολίες στην περιοχή Αουταρούν στον νότιο Λίβανο, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν θύματα.
Η UNIFIL καταδίκασε την επίθεση κατά των ειρηνευτικών της δυνάμεων, χαρακτηρίζοντάς την «βαθιά ανησυχητική».
«Υπενθυμίζουμε έντονα στα μέρη τις υποχρεώσεις τους να προστατεύουν μέλη ειρηνευτικών δυνάμεων και να αποφεύγουν να θέτουν σε κίνδυνο τους άνδρες και τις γυναίκες που εργάζονται για την αποκατάσταση της σταθερότητας», ανέφερε η ανακοίνωση της UNIFIL.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Φλώρινα: 59χρονος απέσπασε με τηλεφωνική απάτη από ηλικιωμένη 17 χρυσές λίρες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης διέγραψε τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα
- Αντιπολεμική διαδήλωση υπέρ του Ιράν στο κέντρο της Αθήνας – Με φωτογραφία του Αλί Χαμενεΐ ο Παναγιώτης Λαφαζάνης
- Kατάρ: Το εργατικό δυναμικό στο υπεράκτιο κοίτασμα φυσικού αερίου North Field έχει μειωθεί κατά το ήμισυ
- Ισραήλ: Έπληξε στόχους της παραστρατιωτικής ομάδας Basij στην Τεχεράνη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.