ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πάνω από 50 άνθρωποι, μέλη της ίδιας οικογένειας που έμεναν στον καταυλισμό προσφύγων της Τζαμπάλια έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια τη στρατιωτικής εκστρατείας του Ισραήλ στη βόρεια Γάζα, γνωστοποίησε ο Παλαιστίνιος υπουργός Εξωτερικών.
«Μονάχα σήμερα το πρωί, από την οικογένεια Καντούρα στην Τζαμπάλια, 52 άνθρωποι εξοντώθηκαν, σκοτώθηκαν», είπε ο Ριιάντ αλ Μαλίκι, στο περιθώριο μιας ενημέρωσης από υπουργούς Εξωτερικών αραβικών και μουσουλμανικών χωρών στο Λονδίνο.
«Έχω τον κατάλογο των ονομάτων, 52 εξ αυτών, εξοντώθηκαν, από τον παππού έως τα εγγόνια».
Διαβάστε επίσης:
Δημιουργείται ο μεγαλύτερος σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην Ελλάδα
NATO: Υπάρχουν εντάσεις σε Κόσοβο-Βοσνία Ερζεγοβίνη, όμως δεν βλέπουμε στρατιωτική απειλή
Πούτιν για Ουκρανία: Πρέπει να σκεφτούμε πώς να σταματήσουμε την «τραγωδία»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΒΑΞ: Τα επόμενα ορόσημα στη Γραμμή 4 του Μετρό – Μπλοκαρισμένος παραμένει ο σταθμός «Ευαγγελισμός»
- Στα χέρια ΤΕΡΝΑ – ΜΕΤΚΑ η ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου – Σύμβαση 300 εκατ. ευρώ
- H super Eurobank και το θολό story της Alpha, το ράλι της ΕΥΔΑΠ, o Paulson και ο Εξάρχου, τo shopping της Αγγελικούση, το placement του Σίψα, o Greg και οι 15 βουλευτές, o Μαργώνης της Παπαστράτος στο My Story και ποιος επιχειρηματίας «αποθεώνει» Τσίπρα!!
- Διονύσης Θεοδωράτος: Απαιτείται συλλογική προσπάθεια και τρεις προϋποθέσεις για την ηλεκτροδότηση των ακτοπλοϊκών πλοίων στα λιμάνια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.