ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Νορβηγός πατέρας της 4χρονης Μαρίας Ελένης Γκρίμσρουντ ομολογεί, «Εγώ πήρα το παιδί». Το κοριτσάκι απήχθη από νηπιαγωγείο της Δασούπολης στη Λευκωσία το πρωί της Πέμπτης (27 Απριλίου).
Πιο συγκεκριμένα, η 4χρονη, ενώ βρισκόταν στο χώρο του νηπιαγωγείου, απήχθη από δύο άντρες που φορούσαν κουκούλες και στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης, ανέφερε ότι οι Αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης εναντίον του πατέρα της 4χρονης Μαρίας, ο οποίος είναι ύποπτος για την απαγωγή της.
Τα νορβηγικά ΜΜΕ, επικαλούμενα δήλωση του δικηγόρου του Νορβηγού πατέρα, αναφέρουν ότι πατέρας και κόρη είναι αυτή την ώρα μαζί, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται που ακριβώς.
«Ο πελάτης μου δήλωσε ότι επανενώνεται με την κόρη του και ότι είναι καλά. Πέρα από αυτό, δεν μπορώ να σχολιάσω το θέμα», είπε ο δικηγόρος του πατέρα του παιδιού, Morten Engesbak, στη νορβηγική εφημερίδα «Aftenposten».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αναστάτωση στο Βερολίνο – Πυροβολισμοί σε νοσοκομείο, συνελήφθη ο δράστης
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 24ωρη Γενική Απεργία αποφάσισαν για τη 17 Μαρτίου ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αισιοδοξία στην κυβέρνηση για συμφωνία με τους θεσμούς μέχρι το τέλος της εβδομάδας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υπουργείο Τουρισμού: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την τραγική απώλεια της υπαλλήλου
- Βουλγαρία: Σαρωτική νίκη στις εκλογές για τον φιλορώσο Ράντεφ – Ποιος είναι ο νέος πρωθυπουργός
- Δημήτρης Μαρκόπουλος: «Είναι πτυχιούχος του τμήματος “Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό”» – Η ανακοίνωση του ΕΑΠ
- Γιώργος Προκοπίου: Ο «κυρίαρχος» των Στενών του Ορμούζ – Πέρασε ένα ακόμη τάνκερ της Dynacom
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.