ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ΕΛΑΣΤΡΟΝ Α.Ε.Β.Ε. – ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ενημερώνει ότι ο Εσωτερικός Ελεγκτής της εταιρείας κ. Ηλίας Βενέτης αποχώρησε από την εταιρεία για προσωπικούς λόγους.
Η εταιρεία έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την κατά το δυνατόν άμεση πρόσληψη νέου εσωτερικού ελεγκτή σύμφωνα με τις προβλέψεις του ισχύοντος νομοθετικού και κανονιστικού πλαισίου και ειδικότερα του άρθρου 15 Ν. 4706/2020, την οποία θα γνωστοποιήσει με νεότερη ανακοίνωση προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού.
Διαβάστε επίσης
Pharmathen: Εξαγοράζει την CBL Patras
Συνεργασία Εθνικής Τράπεζας και Aegean
ΑΔΜΗΕ: Συνεργασία Grid Telecom-ESO EAD στις οπτικές ίνες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πάνω από 130 εκατ. ευρώ οι εισροές στη μετοχή της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ από την ένταξη στον δείκτη MSCI Greece
- Η Ελένη Βρεττού, οι super αποδόσεις της CrediaBank και η Morgan Stanley
- Ο εν δυνάμει πρωθυπουργός Ανδρουλάκης και τα κρατικά ενοίκια των 1,2 εκατ., η αντεπίθεση του Μυτιληναίου, το νέο deal της Βρεττού, το treble του Περιστέρη, ο Στάσσης και το ράλι της ΔΕΗ και ο Ηλίανθος του Λαλαούνη
- Η οργισμένη Αννα για τη βία στα ΑΕΙ, η πρόκληση της Τουρκίας και οι «Οχιές» που έδιωξαν τα F-16, o KM και ο Ντράγκι και ο άνεμος που πήρε τη σημαία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.