ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συγκεντρώνοντας 213 εκατ. ευρώ έκλεισε σήμερα τον κύκλο συγκέντρωσης κεφαλαίων (final closing) τo επενδυτικό fund της Deca Investments Diorama II (Diorama Investments II RAIF, S.C.A.).
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Deca Investments, η εν λόγω επίδοση ισοδυναμεί με «μια μεγάλη επιτυχία μέσα σε ένα ανήσυχο παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον».
To θετικό αυτό αποτέλεσμα, σημειώνει, επιβεβαιώνει την επενδυτική φιλοσοφία της Deca Investments η οποία εστιάζει σε εταιρείες όπου ο συνδυασμός της ποιότητας διοίκησης, της δυναμικής του κλάδου και των θεμελιωδών τους στοιχείων δείχνουν ότι η αναμενόμενη προσαρμοσμένη-στον-κίνδυνο απόδοση θα είναι ελκυστική αλλά και την εμπιστοσύνη ελληνικών και διεθνών θεσμικών επενδυτών, καθώς και Ελλήνων επιχειρηματιών.
Ο κ. Νίκος Κούλης, Partner και Διευθύνων Σύμβουλος της Deca Investments, δήλωσε σχετικά: «Έχουμε την καλή τύχη να έχουμε μια εξαιρετική ομάδα επενδυτών με διεθνείς χρηματοοικονομικούς οργανισμούς, κρατικά ταμεία χρηματοδοτήσεων, τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες, συνταξιοδοτικά ταμεία, family offices και διακεκριμένους επιχειρηματίες. Ο στόχος μας, όπως και στο Diorama I, είναι να διαμορφώσουμε ένα χαρτοφυλάκιο επενδύσεων το οποίο θα δημιουργήσει υψηλές αποδόσεις στους επενδυτές αλλά παράλληλα θα βοηθήσει την ανάπτυξη και πρόοδο σημαντικών Ελληνικών εταιρειών και συνεπακόλουθα θα ωφελήσει την ελληνική οικονομία. Εκ μέρους των εταίρων της Deca Investments θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μας χωρίς την προσπάθεια και αφοσίωση των οποίων αυτός ο υψηλός στόχος δεν θα είχε επιτευχθεί.»
Διαβάστε επίσης
Ηλεκτροκίνηση: Ποιες οι προοπτικές στην Ελλάδα έως το 2030
UniCredit: Ποια είναι η ισχυρή τράπεζα που έκλεισε το deal με την Alpha Bank
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Goldman Sachs: Σε συνομιλίες για την εξαγορά της Palmer Square με assets ύψους $37 δισ.
- Χατζηβασιλείου από Βρυξέλλες: Η ΕΕ χρειάζεται έναν φιλόδοξο και αξιόπιστο μακροπρόθεσμο προϋπολογισμό
- Τασούλας για τον πυροσβέστη που πέθανε στη Ρόδο: «Βαρύτατο τίμημα στον βωμό του καθήκοντος»
- Ντόναλντ Τραμπ στον ΟΗΕ: Πόλεμος στο Ιράν, επαφές με τον Κόλπο και συμφωνία για τη Γροιλανδία – Υπό δοκιμασία η αμερικανική ισχύς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.