ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η πατρίδα μας μπαίνει σε ένα ενάρετο κύκλο που καθήκον μας είναι να αξιοποιήσουμε εις όφελος όλων των Ελλήνων, και ειδικά των ασθενέστερων, τονίζει ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης, σχολιάζοντας την προσφορά της Unicredit για το 9% της Alpha Bank που κατέχει το ΤΧΣ.
Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X σημειώνει πως «την περασμένη δεκαετία η χώρα μας πάλεψε να μείνει στην Ευρώπη. Ο στόχος μας τώρα είναι να γίνουμε Ευρώπη».
Την περασμένη δεκαετία η χώρα μας πάλεψε να μείνει στην Ευρώπη. Ο στόχος μας τώρα είναι να γίνουμε Ευρώπη.
Μετά την αναβάθμιση σε επενδυτική βαθμίδα, σήμερα ανακοινώνεται η πρώτη επένδυση Ευρωπαϊκής τράπεζας σε Ελληνική εδώ και 17 χρόνια.https://t.co/7RnQMqKvsC
— Alex Patelis (@PatelisAlex) October 23, 2023
Διαβάστε επίσης
Μεγάλο deal με την Alpha Bank: Η Unicredit προσφέρει 286 εκατ. για το 9% του ΤΧΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ – Πούτιν: Deal για 4,8 εκατ. τόνους ρωσικού ντίζελ προς τις ΗΠΑ – Ζελένσκι: «Χρηματοδοτείτε τον πόλεμο της Ρωσίας»
- Σούπερ μάρκετ: Τζίροι δισεκατομμυρίων, κέρδη με το σταγονόμετρο – Τι δείχνουν τα στοιχεία για τους Big 5
- Χρέη σε εφορία και ΕΦΚΑ: Πώς θα πέσουν οι δόσεις έως και 40% – Ποιοι κερδίζουν από τη ρύθμιση των 120 δόσεων
- Τσίπρας ο ηλεκτρολόγος, κάτι γκρίζες μπούκλες, κάτι τέρατα στην ντουλάπα, κάτι κουρασμένα παλικάρια και …δραχμάς δεν δίδω
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.