Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της αγαπημένης δραματικής σειράς «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.
Το σίριαλ του MEGA που χάραξε διεθνή πορεία και έγραψε ιστορία ως η πρώτη ελληνική παραγωγή που καταφέρνει κάτι τέτοιο, βρέθηκε για λίγο στην Αθήνα για τις ανάγκες των γυρισμάτων και επέστρεψε στους ειδυλλιακούς Παξούς.
Οι ιστορίες των ηρώων συνεχίζονται και όπως όλα δείχνουν, οι εξελίξεις θα είναι συναρπαστικές και στον δεύτερο κύκλο.
Δείτε backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα στην Αθήνα με τους πρωταγωνιστές της σειράς και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη όπως πάντα, σε διπλό ρόλο, τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες:
Οι αναρτήσεις του καστ
Ο δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Maestro», έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα με τους συντελεστές του να μοιράζονται φωτογραφίες από τους Παξούς και τους Αντιπαξούς.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διαβάστε επίσης:
Πρωτιά για Γη της Ελιάς και Ναυάγιο στο MEGA
Milky Way: Γνωρίστε τους χαρακτήρες της νέας σειράς του MEGA
Panik Concert 2023 by opaponline.gr: Αποκλειστικά στο MEGA
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαζικές παρεμβάσεις των ΗΠΑ για τη στήριξη του πέσο – Νέα βουτιά στο νόμισμα της Αργεντινής
- Δημοσκόπηση GPO: Η ακρίβεια, ο πρωταγωνιστής των ψηφοφόρων – Μονοψήφια αποδοχή για τα κόμματα Σαμαρά και Τσίπρα
- Νικόλας Πατέρας στο 27ο Marine Money: Τα ορόσημα της 40ετούς πορείας του στη ναυτιλία και η ανάπτυξη της Contships (video)
- Μητσοτάκης από Πεντέλη: Προσπαθούμε κάθε μέρα να κάνουμε τις ζωές των Ελλήνων πολιτών καλύτερες
