ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι Ρώσοι βουλευτές αποφάσισαν να μελετήσουν σε διάστημα 10 ημερών την δυνατότητα ανάκλησης της επικύρωσης της συνθήκης απαγόρευσης των πυρηνικών δοκιμών, αναφέρει σε ανακοίνωση της η Κρατική Δούμα (κάτω βουλή).
Σύμφωνα με την ανακοίνωση η Επιτροπή Διεθνών Υποθέσεων της Κρατικής Δούμας θα πρέπει να ολοκληρώσει τις εργασίες της έως τις 18 Οκτωβρίου, αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Intralot: Από 10/10 στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην ΑΜΚ
Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα στέκεται στο πλευρό του Ισραήλ
Εβροφάρμα: Μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής προς συμψηφισμό ζημιών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΥΠΕΝ: Κατατέθηκε το ν/σ στην Βουλή για την επέκταση των αρμοδιοτήτων της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ – Οι παρεμβάσεις για τα ύδατα, τη λειψυδρία και τις πολεοδομικές παρεμβάσεις
- Ρούμπιο: Το να επιτραπεί στο Ιράν να ελέγχει το Ορμούζ θα δημιουργούσε «επικίνδυνο προηγούμενο» – Νέοι βομβαρδισμοί για 11η νύχτα
- Νεκρός εντοπίστηκε ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου – Εξετάζεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
- Aktor: Υπό ποια προϋπόθεση μπορεί να σηκώσει από τις αγορές μέχρι 850 εκατ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.